وظایف گروه ارزیابی و نظارت شامل موارد زیر می باشد :

• اجرای مصوبات ، دستورالعمل ها و آئین نامه هایی که در خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر از طرف وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و یا سایر مراجع ذیصلاح صادر می شود.
  • برنامه ریزی و پیشنهاد و ارائه طرح های مورد نیاز برای ارتقا و تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر.
  • دعوت از مسئولان بنیاد شهید ، بنیاد جانبازان و سایر مسئولین استان جهت شرکت در جلسات امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه.
  • برنامه ریزی برگزاری مراسم و فعالیت های علمی و فرهنگی از قبیل اردوها ، سفر های زیارتی و سیاحتی.
  • تشکیل کلاس ها و دوره های تقویتی با همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر.
  • نظارت و ارزیابی کلاسها و دوره ها با همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی و گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه به منظور بررسی و نظارت بر وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر.
  • ارائه خدمات کمک آموزشی از قبیل تکثیر یا انتشار جزوات و یا خدمات مورد نیاز ، تهیه فیلم های آموزشی و فراهم آوردن امکانات سمعی و بصری مورد نیاز دانشجویان شاهد و ایثارگر.
  • تشکیل بانک اطلاعاتی کامل از وضعیت آموزشی ، پژوهشی ،فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر.
  • پرداخت حق التدریس اساتیدی که با گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در امور آموزشی و کمک آموزشی همکاری می نمایند.
  • انجام امور مربوط به تشویق ایثارگران ممتاز و قدردانی از ایشان با اهدای جوایز ویژه.
Print Friendly