اخبار دانشگاه شنبه 28 مهر 1397 ساعت 14:15

برگزاری چهارمین دوره جشنواره غذای سالم در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره غذاهای بومی محلی با رویکرد سلامت در تغذیه با شرکت 25 گروه از دانشجو دختر ساکن در خوابگاه های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در محل سالن غذاخوری این مجتمع برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره غذاهای بومی محلی با هدف ترویج تغذیه سالم و تهیه غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران  با شرکت 25 گروه دو نفره از دانشجو دختر ساکن در خوابگاه های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین  در محل سالن غذاخوری این مجتمع  برگزار شد.
این جشنواره با حضور مدیر دانشجویی، رئیس حوزه ریاست ، کارشناس مسئول امور خوابگاه ها کارشناس مسئول امور تغذیه و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد که خانم ها قزل قارشی و اکبرزاده به عنوان کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی شهرستان به عنوان داور، کار تست و ارزیابی و امتیاز دهی به غذاها را برعهده داشتند.
شرکت کنندگان در قالب گروه های  دو و سه نفری اقدام به طبخ  بالغ بر 30 نوع غذا بومی و محلی از مناطق مختلف ایران کرده بودند.
 در این جشنواره معیارهای امتیازدهی سالم بودن غذا ها و دارا بودن چهار گروه اصلی غذایی، میزان استفاده از روغن، شکر و نمک، سنتی بودن، ظاهر غذا و نحوه تزیین و.. بود.
در پایان غذای "جوجه شمالی " خانم زینب لاریجانی مقام اول، غذاهای "خورشت مرغ و آلو, ته چین مرغ " خانم ها فاطمه بیصوت و زهرا منصوری  مشترکا دوم  و غذاهای  قلیه ماهی " خانم زهرا منصوری ،  "یخنی" عاطفه مصرخوانی ، "مرصع پلو" خانم محدثه افشارپور و "فسنجان " خانم ها دهقانی و بیات  مشترکا مقام سوم را بدست آوردند.

منبع:   تعداد بازدید : 814 نوشته شده توسط: روابط عمومی و امور بین الملل مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

کلمات کلیدی: 


بازگشت