اخبار دانشگاه تعداد بازدید : 853 برگزاری چهارمین دوره جشنواره غذای سالم در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین شنبه 28 مهر 1397 ساعت 14:15
به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره غذاهای بومی محلی با رویکرد سلامت در تغذیه با شرکت 25 گروه از دانشجو دختر ساکن در خوابگاه های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در محل سالن غذاخوری این مجتمع برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره غذاهای بومی محلی با هدف ترویج تغذیه سالم و تهیه غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران  با شرکت 25 گروه دو نفره از دانشجو دختر ساکن در خوابگاه های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین  در محل سالن غذاخوری این مجتمع  برگزار شد.
این جشنواره با حضور مدیر دانشجویی، رئیس حوزه ریاست ، کارشناس مسئول امور خوابگاه ها کارشناس مسئول امور تغذیه و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد که خانم ها قزل قارشی و اکبرزاده به عنوان کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی شهرستان به عنوان داور، کار تست و ارزیابی و امتیاز دهی به غذاها را برعهده داشتند.
شرکت کنندگان در قالب گروه های  دو و سه نفری اقدام به طبخ  بالغ بر 30 نوع غذا بومی و محلی از مناطق مختلف ایران کرده بودند.
 در این جشنواره معیارهای امتیازدهی سالم بودن غذا ها و دارا بودن چهار گروه اصلی غذایی، میزان استفاده از روغن، شکر و نمک، سنتی بودن، ظاهر غذا و نحوه تزیین و.. بود.
در پایان غذای "جوجه شمالی " خانم زینب لاریجانی مقام اول، غذاهای "خورشت مرغ و آلو, ته چین مرغ " خانم ها فاطمه بیصوت و زهرا منصوری  مشترکا دوم  و غذاهای  قلیه ماهی " خانم زهرا منصوری ،  "یخنی" عاطفه مصرخوانی ، "مرصع پلو" خانم محدثه افشارپور و "فسنجان " خانم ها دهقانی و بیات  مشترکا مقام سوم را بدست آوردند.
منبع:   نوشته شده توسط: روابط عمومی و امور بین الملل مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
فعالیتهای روابط عمومی دانشگاه چهار شنبه 1 خرداد 1398 ساعت 12:15
برگزاری جشن هفته سراهای دانشجوئی دوشنبه 30 اردیبهشت 1398 ساعت 14:13