دوشنبه 1 اسفند 1401 ساعت 16:7 - تعداد بازدید : 1318 چاپ خبر
اخبار دانشگاه انتصاب رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین
طی حکمی از سوی دکتر محمد علی زلفی گل، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری دکتر محمد حاتمی دانشیار مهندسی مکانیک به عنوان رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین،دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر "محمد حاتمی" را به عنوان "ریاست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین" برای مدت ۴ سال منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:نظر به مراتب تعهد،تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و بر اساس مصوبه جلسه 52 مورخ 1401/11/23 کمیته تعیین روسای دانشگاه ها شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم از تاریخ 1401/11/26 برای مدت چهار سال به ریاست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین منصوب می شوید.انتظار می رود با پیروی از آموزه های اسلامی،مبانی علمی،روحیه انقلابی،راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان،مدیران ،یاوران علمی(کارکنان)و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی آن مجتمع آموزش عالی، از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست ها و برنامه های اسناد بالادستی بکار گیرید.



دکتر محمد حاتمی متولد اسفراین، دارای دکترای مهندسی مکانیک، با مرتبه دانشیاری عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد است که بیش از 170 مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی منتشر کرده است. وی همچنین پیش از این معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی اسفراین بوده است. شایان ذکر است دکتر محمد حاتمی از مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ با حکم وزیر علوم،تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین منصوب گردیده بود.


 
منبع: 
نوشته شده توسط: روابط عمومی و امور بین الملل مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین
کلمات کلیدی:  #مجتمع_آموزش_عالی_اسفراین

اخبار مرتبط

برگزاری آئین بزرگداشت روز کارمند و معرفی و تقدیر از کارکنان نمونه دانشگاه به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشت روز کارمند با حضور ریاست دانشگاه و اعضا هیات رئیسه، مدیران و کارکنان واحدهای مختلف برگزار گردید
انتخاب مرکز مشاوره و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی اسفراین به‌عنوان «مرکز مشاوره نمونه کشوری» در سال ۱۴۰۲ در دومین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مرکز بهداشت و درمان دانشگاه های کشور، مرکز مشاوره و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی اسفراین عنوان مرکز مشاوره نمونه کشوری را کسب نمود
افتتاح چندین طرح و پروژه عمرانی در مجتمع آموزش عالی اسفراین همزمان با آغاز هفته دولت، پروژه‌های عمرانی مجتمع آموزش عالی اسفراین با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بازدید قرار گرفته و افتتاح گردید
بازدید معاونت پژوهشی وزارت عتف از مجتمع آموزش عالی اسفراین جناب آقای دکتر صالحی معاونت پژوهشی وزارت عتف با همراهی دکتر صمد نژاد ابراهیمی با حضور در مجتمع آموزش عالی اسفراین از امکانات،زیرساختها و توانمندیهای دانشگاه بازدید به عمل آوردند.


آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
دومین جشنواره علمی شهید چمران چهار شنبه 22 شهریور 1402 ساعت 12:36