• تاریخچه مجتمع
    مجتمع آموزش عالی در شهر اسفراین در استان خراسان شمالی واقع است، این مجتمع کار خود را با پذیرش دانشجو در بهمن ۱۳۹۰در دو رشته متالوژی و مکانیک آغاز کرد ،این آموزشکده در ابتدا با جذب ۶۰ دانشجو در بهمن ماه سال تحصیلی ۹۱-۹۰ در دو رشته ریخته گری و مکانیک در مقطع کاردانی شروع به کار کرد و در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دو رشته مهندسی مکانیک و مهندسی مواد در مقطع کارشناسی نیز به این مجموعه اضافه شد.

لیست رشته های مقطع کاردانی این مجموعه عبارتند از :

کاردان فنی مکانیک گرایش ساخت و تولید

کاردان فنی مواد گرایش ریخته گری

لیست رشته های مقطع کارشناسی عبارتند از :

مهندسی مکانیک
    مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی
    مهندسی برق
    مهندسی صنایع
    مهندسی کامپیوتر
    مهندسی عمران
    علوم مهندسی
    مهندسی ایمنی

درباره ما ...

• شهرستان اسفراین به لحاظ امکانات فنی-مهندسی و صنعتی دارای جایگاهی ویژه و زمینه مساعد توسعه علمی می­ باشد.اهم وظایف و رسالت­ های ارزشمند و آینده­ ساز این دانشگاه را آموزش، پژوهش، تولید علم و فناوری، تربیت نیروی انسانی متخصص، رفع نیازهای کشور با توجه به فضاهای صنعتی حاضر در شهرستان، ارتقاء و توسعه بنیادهای علمی، فرهنگی و صنعتی در سطوح ملی، منطقه ای و جهانی تشکیل می­ دهد.تحقق این اهداف اساسی وابسته به حضور اعضای هیات علمی توانمند از نظر علمی و فرهنگی، متخلّق به اخلاق علمی و دانشگاهی، دارای انگیزه و نگرش فکری تکامل­ یافته در جهت ارتقاء جایگاه دانش در سطح ملی و بین المللی و آماده ارائه خدمت به جامعه می باشد. لذا مجتمع آموزش عالی اسفراین بر آن است تا در جهت حفظ، توسعه و ارتقاء این نقش و رسالت اساسی، اعضاء هیات علمی مورد نیاز خود را از بین فرهیختگان و متخصصان فارغ التحصیل دانشگاه­های معتبر داخل و خارج کشور که به صورت تمام­ وقت در خدمت دانشگاه باشند،  استخدام  نماید .
آدرس دانشگاه : خراسان شمالی ، شهرستان اسفراین ،بلوار آزادگان ، نبش میدان مادر
تلفنهای دانشگاه : ۳ الی ۳۷۲۶۶۵۳۱-۰۵۸ - کد پستی : ۹۶۶۱۹۹۸۱۹۵