کسب عنوان شایسته تقدیر توسط روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در جشنواره دریچه در بین روابط عمومی های وزارت عتف

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۳ دستاوردها
تعداد بازدید:۸۵۵

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی اسفراین، در مراسم بزرگداشت روز روابط عمومی با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری،دکتر شمسی پور مدیر کل حوزه وزارتی وزارت علوم، دکتر ازاد معاون روابط عمومی وزارت عتف و مدیران روابط عمومی دانشگاه ها،پژوهشگاه ها،پارک های علم و فناوری از برگزیدگان دومین جشنواره «دریچه» ویژه رسانه ها و روابط عمومی های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور معرفی شدند.

گفت و گو، طرح نقطه‌نظرات، پیشنهادها و ارائه راهکارها در مسیر حل مسائل مطرح‌شده و همچنین تقدیر از روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های مختلف از جمله خبرنویسی، موشن‌گرافی، اینفوگرافی، تهیه عکس و فیلم،محتوای وبگاه و ... از جمله بخش های آیین بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی بود.

شایان ذکر است که مجتمع آموزش عالی اسفراین به عنوان یکی از معدود مجتمع های آموزش عالی در سطح کشور، در بخش «محتوای وبگاه» حائز عنوان شایسته تقدیر در بین دانشگاه ها،پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور گردید و لوح تقدیر و تندیس این جشنواره از سوی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری به رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی مجتمع اموزش عالی اسفراین تقدیم گردید.